Doe mee en schrijf je in

Inschrijvingen Geopend voor de Garage Sale in Hoogveld!

We willen ervoor zorgen dat de aankomende Garage Sale in Hoogveld een groot succes wordt voor zowel verkopers als bezoekers. Daarom hebben we besloten om dit jaar een stapje verder te gaan en iedereen te vragen zich in te schrijven voor het evenement.

Door je in te schrijven, kunnen we een interactieve kaart opstellen op Google Maps, waarop alle verkooplocaties te zien zullen zijn. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om de weg te vinden en geen enkele koopje te missen! Bovendien zullen we gratis posters verstrekken aan deelnemers, waardoor ze hun verkooplocaties kunnen markeren en extra bekendheid kunnen genereren.

Dus, ben je van plan om deel te nemen aan de Garage Sale in Hoogveld? Aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in! Door je in te schrijven, help je niet alleen om het evenement tot een succes te maken, maar ben je ook verzekerd van maximale zichtbaarheid voor jouw verkoopplekje.

 
 

Schrijf je in doe weer gezellig mee

Je kan je niet meer inschrijven voor de GarageSale 2.0 op 30 juni. Wil je wel nog mee doen op het laatste moment? Dan kan wel, echter we kunnen jouw deelname niet meer toevoegen aan de lijst met deelnemers.

 

 

 

Verkoop je overbodige spullen

📣 Doe mee en laat je buurt weten dat je deelneemt aan de meest sprankelende gebeurtenis van het jaar: de Garage Sale in Hoogveld! Registreer je vandaag nog om op de interactieve kaart te verschijnen en ontvang gratis posters om je verkooplocatie op te fleuren. Doe mee en maak van jouw garage de hotspot van koopjes en vondsten! 💫 #HoogveldGarageSale